Nieuws

Trainen voor een wedstrijd zoals de 7-Heuvelenloop is niet eenvoudig. Onze ervaring is dat je je conditie en snelheid sterk kunt verbeteren door niet alleen te trainen op duurloop, maar ook op looptechniek, interval en krachttraining. Astylos en Keep-Fit uit Tiel hebben daarom gezamenlijk een programma opgezet met verschillende trainingen zodat je op 18 november optimaal voorbereid start.

Dit trainingsprogramma bestaat uit drie trainingen per week met duurloop, krachttraining en loopscholing/interval met een op maat gemaakt en persoonlijk trainingsschema.

- Maandag 20:00 – 21:00, duurloop vanaf flat Ridderweide (Wadenoijenlaan in Tiel)
- Donderdag 20:15 uur – 21:30, loopscholing/interval op het Astylos trainingsterrein
- Zaterdag 10:00 – 11:00, krachttraining op het Astylos trainingsterrein aan de Predikbroedersweg 10 in Tiel

Tussendoelen:
- Dijkenloop op zondag 2 september in Beneden Leeuwen (5 km)
- Tien van Tiel op zondag 23 september (10 km)

De eerste training is op maandag 2 juli. Voor 99 euro begeleiden we je met drie trainingen per week in 20 weken naar je persoonlijke toptijd bij de 7-Heuvelenloop! Dit bedrag is inclusief inschrijfgeld voor Dijkenloop en Tien van Tiel en exclusief inschrijfgeld  7-Heuvelenloop.

Het is ook mogelijk om te trainen voor de 7 km bij de 7H-nacht op 17 november en andere afstanden bij de Dijkenloop en Tien van Tiel. Meer info? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Direct opgeven? Ga naar https://www.astylos.nl/inschrijven/training/triplechallenge/ 


 

Onze sporten:

sportsportsportsportsportsportsportsportsport

Activiteitenkalender

Sponsoren

sponsoren Ga naar betuwsschildersbedrijf.nl